SALTUS TAXATIES & MAKELAAR P/U

Een aankoopmakelaar inschakelen voor de koop is niet verplicht en ook niet nodig, toch? Twijfelt u niet een heel klein beetje? Waarom zijn er immers makelaars als het allemaal zo makkelijk gaat? Weet u zeker of u de beste koop heeft gedaan? Was u wel degelijk op de hoogte van het complete huisaanbod? En hoe objectief was u nog eigenlijk, toen u die sfeervolle tuin zag?

Wellicht heeft u wel een te hoge prijs betaald. Een verkoper mag immers vragen wat hij wil. En over het bestemmingsplan voor het veldje achter de tuin heeft hij niets gezegd. Ook niet over bijkomende zaken als bodemverontreiniging, asbest en verborgen gebreken. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar er zijn legio zaken waar u als koper op moet letten. Onderwerpen die u als leek - want zeg nou zelf, u koopt toch niet elke dag een huis - over het hoofd ziet. 

Makelaar per uur is hierbij graag uw steun en toeverlaat. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij namens u onderhandelen waarbij wij vooraf onderzoek doen naar alle achtergronden en eventuele "haken en ogen"  bij uw aan te kopen woning.

Top