SALTUS TAXATIES & MAKELAAR P/U

 

Pieter Kuijt Register Makelaar & Register Taxateur

Van jongs af aan ben ik werkzaam in de makelaardij, bijna 30 jaar actief. Ik ben nog ouderwets beëdigd door de rechtbank (2 weken voordat de beschermde titel "makelaar in onroerende zaken" werd afgeschaft) en hierdoor nog altijd volledig gecertificeerd als taxateur en makelaar (RT en RMT).

Tussendoor heb ik ook nog gewerkt als adviseur makelaarszaken bij een branchevereniging en in mijn beginjaren in de wereld van de spaarplannen, verzekeringen en hypotheken gezeten.

Sinds mei 2018 besloot ik mijn kennis te verbreden en ben ik (in loondienst) relatie- en technisch beheerder van Verenigingen van Eigenaren (VvE's). Actief in de brede wereld van het vastgoed dus.

Mijn 2e spoor loopt via de lokale radio &; radio; ik presenteer daar op de radio ook al bijna 30 jaar, op TV pas de laatste jaren. In het verlengde daarvan ben ik, na opgedane ervaringen, actief als professionele voice-over en produceer ik commercials en jingelpakketten (audio-vormgeving).

Mijn 3e spoor is besturen. Ik deed dit in diverse vereniging-structuren, ad interim rond 2 fusies, als gemeenteraadslid in de lokale politiek en nu als penningmeester in het dagelijks bestuur bij branchevereniging VBO Makelaar.

In het vastgoed moet je altijd actief zijn en blijven want stilstand = achteruitgang. Dus zoeken naar mogelijkheden, vinden van oplossingen; geen problemen maar uitdagingen waarbij mijn creativiteit, gezonde interesse in- en ervaring met PR & Marketing goed van pas komt. 

Top