SALTUS TAXATIES & MAKELAAR P/U

Voor onze activiteiten op het gebied van verkoop werken we als internetmakelaar met de volgende pakketten (voor uitleg, klik HIER) :

Funda Go               : €    749,99 inclusief BTW

Funda Finish         : €    749,99 inclusief BTW

Funda Compleet  : € 1.449,99 inclusief BTW (combinatie Go en Finish tegelijk gesloten)

Mediapakket         : op offerte basis

Full Service           : op offerte basis

Condities: De waardebepaling van uw woning is altijd kosteloos en vrijblijvend. Na het tekenen van de verkoopopdracht geldt bij alle pakketten: op basis van betaling vooraf.

 Voor onze activiteiten op het gebied van aankoop geldt het volgende:

Het Intake-gesprek is gratis, het starttarief is € 90,00 inclusief BTW (ook als de koop niet doorgaat) en de kosten voor het hele proces bedragen € 270,00 inclusief BTW.

Condities: Het starttarief is op basis van betaling vooraf; het restant volgt achteraf na een suksesvolle aankoop.

Voor het maken van een taxatierapport rekenen wij een basistarief van € 300,00 EXCLUSIEF € 35,00 validatiekosten met over het totaal: 21% BTW. 

Voor onze overige diensten hanteren wij geen vaste tarieven zoals de meeste makelaars taxateurs. Wij schatten vooraf de tijd voor het verrichten van onze diensten in; en geven u op basis hiervan een open begroting (offerte). In deze begroting staat het aantal uren aan werkzaamheden vermeldt alsmede de bijkomende (noodzakelijke) kosten die wij kwijt zijn aan externe partijen.

Het voordeel komt dus naar u toe. Het nadeel (e.e.a. neemt meer tijd in beslag dan voorzien) nemen wij voor onze rekening. Na uw acceptatie van onze offerte "staat" de prijs voor onze inspanningen. 

Het uurtarief dat wij hanteren bedraagt: € 75,00 exclusief BTW. 

Top