SALTUS TAXATIES & MAKELAAR P/U

Als uw flexibele internetmakelaar in de Duin en Bollenstreek, de Haarlemmermeer en groot Leiden bieden wij u de volgende pakketten aan:

Met ons basispakket "Funda Go" verzorgen wij binnen een week een mooie presentatie van uw woning op Funda. In dit pakket zijn de volgende werkzaamheden inclusief:

> een uitgebreide waardebepaling van uw woning

> vraagprijs-indicatie voor uw woning

> opmeten- en uitwerken van uw woning t.b.v.publicatie

> professionele verkooptekst door ervaren tekstschrijver

> sfeervolle foto's door een professionele fotograaf

> duidelijke (interactieve) plattegronden.

Is er een gegadigde voor uw woning en wilt u zorgeloos verkopen? Kies dan voor "Funda Finish". Wij verzorgen wij dan de onderhandelingen met een potentiële koper voor uw woning en als de koop is gesloten; dan zetten wij alle gemaakte afspraken op papier door het opstellen van de koopakte.

Let wel; bij onze dienstverlening als internetmakelaar zorgen wij dat potentiële gegadigden met u in contact komen, maar verzorgt u altijd zelf de bezichtiging; uw woning kent u namelijk zelf het beste. 

Verkoop strategie is uiteraard ook van belang. Met onze jarenlange ervaring bieden wij u optioneel ons marketingpakket aan. Al naar gelang de verkoopbaarheid (courantheid) van uw woning, zetten wij hierbij alle benodigde marketing middelen in. Naast plaatsing op Funda kijken we ook naar de andere mogelijkheden. Zowel online, bijvoorbeeld adverteren via Facebook en als offline; bijvoorbeeld adverteren in de krant of andere traditionele media.

Mocht u in een later stadium alsnog willen kiezen voor een full service aanpak; dan kunnen we, in overleg met u, het gehele verkooptraject in handen nemen. Hierbij werken we collegiaal samen met  een grote regionale woningmakelaar die zijn naam dan ook aan uw woning verbindt en de bezichtigingen mede verzorgt.

Top